QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійський міський Палац культури оголошує конкурс на посаду завідувача сектором з культурно- дозвіллєвої діяльності МПК 12 розряду.
Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади завідувача сектором з культурно- дозвіллєвої діяльності МПК 12 розряду
1. Наявність освіти відповідного професійного спрямування.
2. Вільне володіння державною мовою.
3. Наявність знань і навичок культурно – творчої діяльності.
4. Здатність за своїми моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки завідувача сектором з культурно- дозвіллєвої діяльності МПК 12 розряду.
5.Наявність навичок роботи з ПК та оргтехнікою.
6.Зі стажем роботи в клубних закладах на посадах визначених Постановою КМУ від 09.12.2015 року № 1026 понад 3 роки.
Для участі у конкурсі впродовж 14 календарних днів з дня оголошення конкурсу кандидати подають такі документи:
– заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
– особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
– копія документа, що посвідчує особу;
– копію трудової книжки (за наявності);
– копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.
Претенденти на участь у конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.
Визначений період прийняття документів на посаду завідувача сектором з культурно- дозвіллєвої діяльності МПК 12 розряду з 04 березня 2021 року по 17 березня 2021 року.
З 18 березня 2021 року розпочне роботу конкурсна комісія по проведенню конкурсу на прийняття завідувача сектором з культурно-дозвіллєвої діяльності міського Палацу культури 12 розряду.
Конкурс провести 19 березня 2021 року.
Пакет документів кандидата на вакантну посаду приймається за адресою: 28000, м.Олександрія, вул.6-го Грудня 2, або за електронною адресою: [email protected].