QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Аграріїв Олександрійської громади привітали з професійним святом

19 листопада в Україні відзначатиметься День працівників сільського господарства.

Олександрія є потужним осередком аграрного виробництва і сьогодні на території громади функціонує понад 30 підприємств цієї галузі.

Напередодні свята працівників сільського господарства зібрали у міській раді, аби відзначити за високий професіоналізм та заслуги перед громадою.

Від імені міського голови Сергія Кузьменка заступник міського голови Юрій Шклярук привітав присутніх із професійним святом.

– Дякую вам за плідну, кропітку працю та відданість обраній справі. Адже робота на землі – одна з найважчих. Незважаючи на вкрай складні обставини сьогодення, ви продовжуєте дбати про продовольчу безпеку нашої держави. Завдяки вам полиці магазинів наповнюються високоякісними продуктами, а в кожній оселі є хліб. Це професійне свято людей, які не покладаючи рук, працюють у полі, чесною самовідданою працею творять найдорожче – хліб,  годують країну, примножують її добробут, – зазначив Юрій Шклярук.

Разом із побажаннями мирного неба, наснаги та успіхів  на трудовій ниві працівникам сільського господарства вручили подяки міського голови.