QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Бібліотекарі залучають відомих олександрійців до Всеукраїнської акції #Читай_досягай

Підтримуючи національну політику у сфері популяризації культури читання і самоосвіти, бібліотекарі Олександрії долучилися до Всеукраїнської акції #Читай_досягай, організованої Українським інститутом книги та Міністерством культури та інформаційної політики.
Акція з хештегом #Читай_досягай демонструє взаємозв’язок між читанням і життєвими здобутками та заохочує читати більше книг, щоби досягти нових звершень. Громадські діячі, співаки, музиканти, митці та інші талановиті й успішні люди діляться улюбленими книгами, які сформували їхню свідомість та вплинули на життя.
Олександрійці також долучилися до цієї акції: на сторінках бібліотечної системи в соцмережах відомі містяни у відеороликах розповідають про свої читацькі уподобання, підкреслюючи взаємозв’язок між читанням та життєвими звершеннями.
Серед наших успішних земляків, які взяли участь у цій масштабній акції:
Ірина Чемерис – заступник міського голови Олександрії з питань діяльності виконавчих органів ради;
Ольга Переведенцева – начальник управління культури і туризму Олександрійської міської ради;
Оксана Аннікова – директор Олександрійського міського центру професійного розвитку педагогічних працівників, кандидат філологічних наук;
Дмитро Клюєв – директор Палацу культури «Світлопільський», актор, шоумен;
Олександр Авраменко – директор НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа»;
Ірина Балашова – журналістка, головна редакторка газети «Сільський вісник», ведуча програми «Олександрія сьогодні» на телеканалі «Вітер», секретар Олександрійської територіальної організації НСЖУ;
Анна Орловська – soft skills тренерка, соцпідприємець, експертка з організаційного та особистого розвитку, менторка, засновниця тренінгового центру «Мозаїка», керівниця регіонального осередку Громадської організації «Інша Жінка».
Акція триватиме цілий рік, тому всі охочі можуть долучитися до соціальної ініціативи й розмістити власні фото/відео з обов’язковим хештегом #Читай_досягай або звернутися до бібліотекарів, які допоможуть з добіркою книг і зроблять світлини. На сторінці Олександрійської ЦБС в мережі Фейсбук можна знайти відеоролики олександрійців, хто вже поділився з читачами своїми вподобаннями.
Окрім розширення світогляду та поглиблення знань, подібна акція дасть можливість дізнатися про найпопулярніші книги, обрати собі улюблених авторів та відкрити шлях до успіхів. Книги мають бути в нашому житті всюди, а читання має стати модною звичкою, яку прагне підтримувати більшість населення.

Більше фото на наій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.160709685923667/160709102590392/