QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Благодійна акція «Милосердя» продовжується

Відповідно до розпорядження міського голови на території Олександрійської громади із вересня по грудень проходить благодійна акція «Милосердя», направлена на підтримку малозахищених верств населення.
До участі в акції вже долучилися підприємці, керівники підприємств, установ, організацій різних форм власності, а також установи управління соціального захисту населення міської ради та територіального центру соціального обслуговування м. Олександрії.
Зібрані кошти та продукти були врученні одиноким громадянам похилого віку, ветеранам праці з нагоди Дня людей похилого віку.
20 жовтня до акції приєдналися ще управління культури і туризму міської ради, Олександрійська дитяча музична школа, дитяча художня школа, МПІА «Мелодія», духовий оркестр «Ліра», центральна бібліотечна система, міський музейний центр ім. Худякової А.Ф., які надали натуральну допомогу у вигляді одягу б/в та продуктами харчування (крупи, макаронні вироби, олія, мед, консерви, чаї, солодощі).
Територіальний центр висловлює вдячність за доброчинність та активну участь у проведенні акції «Милосердя».
Будь-яка допомога, яка надійде до територіального центру в грошовому чи натуральному вигляді до кінця листопада 2021 року, буде використана для людей з особливими потребами до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається 3 грудня.