QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Cергій Кузьменко провів прийом громадян із особистих питань

Міська влада відновила проведення прийомів громадян та прямих телефонних зв’язків.

21 вересня міський голова Сергій Кузьменко провів прийом громадян із особистих питань.

На зустріч із олександрійцями також прийшли начальники управлінь житлово-комунального господарства та приватизації, оренди майна і землі для надання фахових відповідей по кожному напрямку роботи.

Містяни зверталися із різних проблемних питань, зокрема: асфальтування доріг, прибудинкових територій, ремонту і заміни каналізаційних труб у багатоповерхівках, нарахування плати за тепло у під’їздах багатоквартирних будинків, порядку встановлення загальнобудинкових лічильників на воду, а також щодо вирішення спірних питань з головою ОСББ та допомоги в реєстрації місця проживання.

Стосовно прохання людей відремонтувати дорогу біля дитячої лікарні, Сергій Кузьменко зазначив, що сьогодні, у зв’язку з воєнним станом, законодавство не дозволяє направляти кошти на капітальні проєкти і ремонти, а лише на захищені видатки та фінансування потреб армії. Тож поки на проблемних ділянках вулиці буде здійснено підсипання для безпечного проїзду транспорту і руху пішоходів.

У ході зустрічі з громадянами переважну більшість звернень вирішено позитивно: для частини питань рішення були знайдені одразу, інші – наразі потребують додаткового вивчення для якісного врегулювання.

Керівникам виконавчих органів дано відповідні доручення, а виконання звернень громадян взято на контроль.