QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

День відкритих дверей з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

1 жовтня у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Олександрії з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана відбувся День відкритих дверей.
Всі, хто завітав в цей день до терцентру, отримали ряд безкоштовних послуг: перукарські, швачки, прачки, масажу, послуги сестри медичної з лікувальної фізкультури та спеціаліста із точінню ножів і ножиць.
Для всіх охочих був відкритий тренажерний зал, кімната відпочинку та розвантаження з книжковим фондом. Працювала кімната духовності і надавалася гуманітарна допомога у вигляді одягу та взуття.
Також у цей день працювали спеціалісти управління соціального захисту, Пенсійного фонду, управління охорони здоров’я і юрисконсульт, які надавали консультації та роз’яснення чинного законодавства з проблемних питань, які цікавили присутніх.
Для працівників територіального центру повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Турбота про людей похилого віку – справа кожного. Всі відвідувачі, які скористалися безкоштовними послугами закладу щиро дякували за проявлену турботу.