QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати затвердили рішення для злагодженої роботи КП «Теплокомуненерго»

12 жовтня відбулася 13-та позачергова сесія Олександрійської міської ради, у ході якої ухвалювалися питання щодо діяльності КП «Теплокомуненерго».
На початку міський голова Сергій Кузьменко повідомив, що Олександрія разом з іншими містами України на сьогодні не отримала від Нафтогазу України лімітів на опалювальний сезон. «Олександрія й інші міста України технічної можливості почати опалювальний сезон не мають, адже лімітів не отримано. Сподіваємося, що це відбудеться у найближчі дні», – зазначив Сергій Кузьменко.
Однак для початку роботи КП «Теплокомуненерго» потрібно й рішення сесії про надання дозволу комунальному підприємству на укладення з АТ «Нафтогаз України» мирових угод. Це дасть можливість зняти арешт з рахунків підприємства і розпочати його роботу. Тож депутатський корпус затвердив відповідне рішення.
Наступним кроком присутні погодили Інвестиційну програму комунального підприємства на 2021-2022 роки. Дана програма між іншим передбачає технічне переоснащення схем нагріву мережевої води та реконструкцію інженерних вводів житлових будинків зі встановленням теплових лічильників. Це, у свою чергу, підвищить надійність роботи систем теплопостачання, скоротить споживання тепла та знизить енергоємності виробництва.