QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Діти-учасники благодійного аукціону отримали набори канцтоварів

Напередодні першого вересня бібліотекарі запросили своїх маленьких друзів-читачів, активних учасників щоденних майстер-класів, бібліотечних розваг, які тривали майже від самого початку війни і дарували малечі та їхнім батькам години корисного відпочинку.
До бібліотеки для дітей завітали родини, які переїхали до нашого міста, рятуючись від війни, та місцеві дітки з батьками.
Усі вони – учасники благодійного аукціону, влаштованого централізованою бібліотечною системою спільно з міжнародною консалтинговою IT-компанією CT CUSTOMERTIMES UKRAINE.
Роботи дітей (малюнки та вироби, виготовлені в різних техніках рукоділля) було розпродано серед працівників даної компанії, а за виручені кошти придбано канцелярське приладдя для наших маленьких школяриків, учасників аукціону, а також матеріали для майбутніх майстер-класів в бібліотеках громади.
Казкові герої розважали дітлахів, усі дружньо грали в рухливі ігри та змагалися між собою.
Після ігрової програми дітей і батьків з початком нового навчального року привітала директорка бібліотечної системи Тетяна Троцюк та вручила дітям набори канцелярського приладдя, необхідного кожному школяреві.