QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Дітям загиблих Героїв вручили обереги «Батьківське серце»

Пам’ятні іменні обереги «Батьківське серце» вручили 22 дітям загиблих Героїв російсько-української війни сьогодні, 24 листопада.

Організаторами стали військово-цивільна спілка «Бойове братерство України» спільно з ГО «Захисники України-Олександрійщини» і міською радою.

У палаці урочистих подій зібралися родини полеглих захисників з Олександрійської громади, військові, представники влади та громадських організацій, діяльність яких пов’язана з підтримкою воїнів.

– «Батьківське серце» – це не прикраса, це не кулон. Це оберіг. Він однозначно супроводжуватиме дітей по життю. Батьки цих діточок загинули за те, щоб ми жили в найкращій країні – Україні. І наше завдання зробити все, щоб вони мали шанс на спокійне і щасливе життя, – сказав президент військово-цивільної спілки «Бойове братерство України» Павло Жебрівський.

Проєкт триватиме й надалі, адже планується, що обереги отримають всі діти загиблих героїв.

Оберіг «Батьківське серце» – пам’ятний срібний кулон у вигляді серця, обрамленого терновим вінком з краплинкою «крові». На зворотньому боці кулона нанесено прізвище, ім’я та додається іменне посвідчення. Дизайн оберегу створили самі військові.

Як зазначили організатори заходу ГС «Бойове Братерство України», сьогодні по Україні понад 13 тисяч дітей вже отримали цю відзнаку.