QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Дієвий засіб профілактики сказу: перелік установ для здійснення безкоштовної вакцинації

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів нагадує про небезпечність сказу для тварин та людей, а також про необхідність здійснення щорічної вакцинації домашніх тварин.

У Держпродспоживслужбі наголошують, що вакцинувати тварин проти сказу обов’язок кожного власника. Подбати про здоров’я свого чотирилапого улюбленця можна, зробивши безкоштовне щеплення у державній лікарні ветеринарної медицини.

– Пам’ятайте, сказ вилікувати не можна, його можна тільки попередити! Вакцинація – рятує життя! Всупереч домислів щеплення проти сказу абсолютно безпечне і ніякого впливу на ріст і розвиток тварини не має, – зазначають в Держпродспоживслужбі.

Щеплення проти сказу можна зробити будь де, в Україні розгалужена мережа як приватних ліцензійних, так і державних установ. Але саме у державній установи є можливість застосовувати безкоштовну вакцину проти сказу. Щеплення потрібно проводити щорічно.

Перелік установ Олександрійської громади, які надає Державна служба і де проводять вакцинацію тварин проти сказу із застосуванням безкоштовної вакцини:

  • Олександрійська районна державна лікарня ветеринарної медицини: вул. Користівське шосе, 2. Графік роботи: Пн-Пт 8:00-17:00, Сб 8:00-15:00. Телефон: (096) 957-22-84;
  • Олександрійський відділ Олександрійської районної державної лікарні ветеринарної медицини: вул. Шевченка, 60. Графік роботи: Пн-Пт 8:00-17:00, Сб 8:00-15:00. Телефони: (099) 629-52-20 або (095) 229-27-19.

Також до вашої уваги на світлинах представлені матеріали інформаційної кампанії «Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу».