QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для громадських організацій провели тренінг з написання грантових проєктів

20 липня в міській раді відбулася зустріч-тренінг для громадських організацій. Спікерка Анна Орловська, проєктна менеджерка ГО «Десяте квітня» дала практичні поради в написанні та захисті грантових проєктів. Адже в їх основі можливість отримати від міжнародних донорів грошові та інші засоби для розвитку і впровадження власних ініціатив. Гранти не потребують повернення коштів і часто стають єдиним достатнім джерелом фінансування для громадських організацій.
На початку заняття перед присутніми виступила заступниця міського голови Ірина Чемерис, яка зазначила: «Сьогодні для активних людей відкриваються цікаві можливості. Кожен може отримати кошти на розвиток своєї організації. У нас іде війна, проте наші міжнародні партнери допомагають нам, щоби наше суспільство розвивалося, щоби ми боролися не лише на фронтах, але й мали внутрішній фланг, який буде нас згуртовувати. Саме гранти мають цьому сприяти».
Слухачами тренінгу стали близько 30 керівників та волонтерів громадських організацій міста, а також представники молодіжного парламенту. Заняття тривало 1,5 години, під час якого присутні обговорили найбільш актуальні грантові пропозиції, їх покрокову реалізацію та ризики, які можуть спіткати під час написання проєктів.
Міська влада зацікавлена в тому, аби в Олександрії розвивалися громадські організації, особливо ті, що націлені на підтримку та допомогу вимушеним переселенцям. Це дасть поштовх для розвитку громади, залучить молодь та нових фахівців, а також відкриє потік фінансування з міжнародних фондів. Тому схожі заходи організовуватимуться й надалі.

Більше фото за посиланням:
https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.448385793822720/448385237156109/