QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Долучайся до плетіння сіток – наближай Перемогу!

Маскувальні сітки, кікімори, кавери на шоломи – виготовленням цих необхідних засобів для наших військових займається олександрійська волонтерська спільнота «Піксель».

Із самого початку повномасштабного вторгнення в Україні небайдужі люди приходять плести маскувальні вироби, які потім відправляються на фронт, щоб захищати бійців і техніку від ворожого ока.

За 500 днів війни працьовиті руки волонтерів уже зв’язали 183 тисячі квадратних метрів маскувальної сітки.

Щодня продовжують надходити нові запити від військових із передової, але останнім часом, на жаль, все менше людей приходило допомагати плести сітки. Не вистачає людей, аби швидко забезпечувати сітками позиції наших бійців.

На звернення керівника «Пікселя» Володимира Чехмейстера до цієї доброї справи приєдналися освітяни та працівники закладів культури.

Тож усіх, хто має трохи вільного часу та бажання підтримати тил захисників, волонтерська спільнота «Піксель» запрошує до співпраці.

Сьогодні в Олександрії працюють три локації із плетіння сіток: на офісі ВС «Піксель» по вул. Чижевського,3; на базі ПК «Світлопільський» по пр. Соборному, 89 та у Юнацькій бібліотеці по пр. Соборному, 102.

Локації працюють в будні з 9:00 до 17:00 та у суботу з 10:00 до 14:00 години.

Усі матеріали для виготовлення маскувальних виробів організація «Піксель» закуповує за рахунок зібраних коштів.
Номер волонтерської картки Ощадбанк: 5167 8030 9168 4295.