QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

📣 Стартує чергова реєстрація одразу на 2 види допомоги

Завтра, 28 червня, розпочинається видача ТАЛОНІВ одразу на 2 види допомоги: від ООН (остання частина з 160-ти тон допомоги) та World Central Kitchen.

Тобто вимушені переселенці зможуть ОДНОЧАСНО отримати талони на продуктові набори від двох міжнародних організацій.

Пункти реєстрації за наступними адресами:
📍вулиця Першотравнева, 9;
📍проспект Соборний, 134.

⏰ Графік роботи обох пунктів: з 10.00 до 16.00, без обідньої перерви.

Документи на отримання ТАЛОНІВ:
🖋 документ, що посвідчує особу;
🖋довідка ВПО на кожного члена сім’ї + копія довідки заявника.

Видача продуктових пакунків від World Central Kitchen запланована на п’ятницю, 1 липня. Час і місце будуть оприлюднені додатково.

❗️Звертаємо увагу, що ця допомога розрахована на громадян, які отримували продукти 17 червня. Друга черга (від 24 червня) одержить талони і продукти наступного разу.

⚡️ Інформація про місце, час і умови видачі допомоги від ООН також надаватимуться окремо, аби не заплутати людей. Слідкуйте за оновленнями на соціальних платформах Олександрійської міської ради.

☝️Допомога від обох міжнародних організацій розрахована на родину! Один пакет видається на сім’ю від 1 до 4 осіб, 2 пакети – від 5 до 8 осіб, 3 пакети – від 9 і більше.

❗️Увага! Продуктові набори розраховані виключно на переселенців, які зареєструвалися і проживають на території Олександрійської громади. Тимчасово переміщені громадяни, які живуть в селах і селищі нашої громади отримають талони через старост. Деталі надаватимуться пізніше.