QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Інформація щодо компенсації власникам за проживання переміщених осіб

Із 1 по 5 серпня в приміщені Центру надання адміністратвиних послуг здійснюється прийом заяв від власників майна щодо отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які проживають безкоштовно. Прийом буде проводится за попереднім записом в електронну чергу. Отримати талони можна отримати на рецепції ЦНАПу, на сайті ЦНАПу в розділі «Електронна черга» та в мобільному додатку Viber (чат-бот «ЦНАП м.Олександрія»).

Перелік необхідних документів (оригінали та копії):

  1. Заява встановленого зразка.
  2. Паспорт громадянина України заявника, як власника житла. При поданні паспорта громадянина України у формі ID-картки необхідно долучити довідку про реєстрацію місця проживання особи.
  3. Нотаріально посвідчена довіреність, яка дає право представляти інтереси заявника, у разі подання документів уповноваженою особою. У випадку, коли довіреність видана на території іншої держави, додається переклад довіреності на українську мову.
  4. Документ, що підтверджує право власності на житлове приміщення.
  5. Довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника.
  6. Копії довідок про реєстрацію внутрішньо переміщених осіб.
  7. Довідка про реквізити рахунку власника житла у форматі IBN.

Якщо власників майна декілька, в цьому разі заяву може подати один із власників, без згоди інших. Спадкоємці, які прийняли спадщину, також мають право подати заяву на отримання компенсації; в такому випадку падаються документи, які підтверджують факт прийняття спадщини (наприклад, довідка про реєстрацію місця проживання зі спадкодавцем на дату його смерті, витяг з спадкового реєстру).

Документи будуть прийматися за адресою: м.Олександрія, проспект Соборний, 59, понеділок-четвер з 8:00 до 17:00, п’ятниця – з 8:00 до 15:30, вихідні – субота та неділя.
Телефон для довідок: 0-800-40-44-45.