QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Керівництво міста привітало аграріїв з професійним святом

Цьогоріч 21-го листопада робітники однієї з провідних галузей економіки України відзначатимуть професійне свято – День працівників сільського господарства.
Олександрія, як і Кіровоградщина в цілому, вважається потужним осередком аграрного виробництва країни. Сьогодні на території нашої громади нараховується близько 23 підприємств даного сектору, які за 9 місяців поточного року сплатили понад 22 млн грн податків і зборів до міського бюджету.
Тож у переддень свята працівників галузі зібрали у міській раді, аби привітати їх і відзначити заслуги перед містом та громадою. Приємну місію виконав заступник міського голови Юрій Шклярук, який на початку урочистостей поздоровив присутніх і зазначив: «Із 2020 року, коли Олександрія стала територіальною громадою, її підсилив потужний агропромисловий сектор, який забезпечує не тільки продовольчу стабільність та економічний розвиток території, а й високу наповнюваність бюджету. А це, в свою чергу, дає можливість міській владі реалізовувати соціальні-економічні програми й розвивати громаду».
Разом із побажаннями здоров’я, наснаги та успіхів у роботі запрошені працівники сільського господарства отримали подяки міського голови та квіти.