QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міська влада готова підтримати ОСББ у їх становленні та розвитку

22 січня перший заступник міського голови Юрій Гугленко провів робочу зустріч з частиною голів ОСББ міста. Участь в обговоренні взяв депутат Олександрійської міської ради і голова бюджетної комісії Віталій Заріцький. Метою зібрання стало обговорення нагальних проблем об’єднань співвласників будинків, шляхів їх вирішення та співпраці з міською владою задля ефективно розвитку і модернізації житлового фонду Олександрії.
У ході діалогу голови ОСББ окреслили основні потреби, для забезпечення яких необхідна допомога та підтримка влади. Серед них: організація вивозу побутових відходів, оновлення контейнерних майданчиків, вчасність ліквідації наслідків аварійних ситуацій, освітлення прибудинкових територій, ремонт та оновлення ліфтів, надання дозволів на відключення від централізованого опалення, обслуговування дитячих майданчиків тощо.
Присутні узгодили напрямки подальшої роботи та обговорили доцільність міських програм, спрямованих на заохочення до створення ОСББ та надання їм фінансової підтримки.
«Ми відкриті до діалогу, готові до співпраці і будемо сприяти у вирішенні питань, які входять до кола наших повноважень», – зазначив Юрій Гугленко.