QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міська влада продовжує тісну співпрацю з громадськими організаціями

12 липня заступниця міського голови Ірина Чемерис зустрілася з представницями громадської організації «Десяте квітня» Анною Орловською та Галиною Клочко. Жінки очолили офіс допомоги вимушеним переселенцям, який нещодавно відкрився в Олександрії за ініціативи цієї громадської організації та за підтримки Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців.
Під час зустрічі обговорили правові питання для вимушених переселенців, які прагнуть заснувати громадську організацію або волонтерять у такій. Також мова йшла про нарощування потенціалу громад та розвиток місцевих спільнот.
Попередньо узгодили дату проведення заняття для активних людей, особливо з числа ВПО, з метою навчити їх розвивати свої ідеї, писати проєкти та запускати власну справу.
«Міська влада зацікавлена в ініціативах, які допоможуть вимушеним переселенцям знайти стимул для розвитку і реалізувати свій потенціал. Тож ми всіляко підтримуватимемо громадські організації, що готові нам у цьому допомагати» – прокоментувала зустріч Ірина Чемерис.