QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко вручив нагороди військовослужбовцям

26 березня в нашій державі відзначатиметься День Національної гвардії України. Своє професійне свято службовці отримали у 2015 році Указом Президента України.

Напередодні цієї дати у малій залі міської ради відбулося нагородження військовослужбовців, які в умовах війни виборюють цілісність і незалежність нашої країни та звільняють рідну землю від окупантів.

Звертаючиcь до захисників, міський голова Сергій Кузьменко зазначив: «Ми дякуємо вам за нелегку службу, за кожен день подвигів, які ви робите, аби захистити Україну, українців, і щоб в Олександрії ми мали можливість працювати, водити дітей до садочків, шкіл, надавати якісні медичні, соціальні послуги. Все це можливо тільки тому, що ви у нас є – справжні патріоти, гвардійці і захисники. Схиляємо голови перед тими, хто, на жаль, повернувся в рідне місто на щиті. У цей день хочу побажати усім нам, щоб якнайшвидше настав головний день в житті нашої країни – день нашої Перемоги».

Також перед присутніми виступила голова Олександрійської районної військової адміністрації Ольга Коріненко.

За високі показники у бойовій підготовці, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 9-ї річниці Національної гвардії України було нагороджено 11 військовослужбовців. Серед нагород Почесна грамота Олександрійської районної військової адміністрації, медаль «За участь у національному спротиві» Олександрійської РВА та Подяки Олександрійського міського голови.