QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко зустрівся з головами квартальних комітетів

26 січня у сесійній залі міської ради відбулася зустріч керівництва міста з головами квартальних комітетів.
Міський голова Сергій Кузьменко подякував головам кварткомів за їхню відповідальну і важливу роботу та допомогу у вирішенні різних питань, які турбують жителів приватного сектору.
Сергій Кузьменко повідомив присутнім про найближчі плани і кроки міської влади на поточний рік. Це продовження будівництва якісних доріг, капітальний ремонт інфекційного відділення Центральної міської лікарні, початок масштабного перетворення дворів багатоповерхівок у комфортні зони відпочинку.
Також міський голова поінформував, що за кошти інвесторів продовжиться реконструкція парку ім.Т.Шевченка, де з’являться нові об’єкти, а також цього року планується офіційно відкрити для олександрійців відреставрований театр.
«Я люблю наше місто, я тут народився і живу, переконаний, що разом з вами ми будемо робити гарні справи, щоб Олександрія ставала ще кращою», – зазначив Сергій Кузьменко.
Окремо міський голова зупинився на питанні підвищення тарифів, яке викликало соціальну напругу як серед жителів Олександрії, так й інших міст України. Сергій Кузьменко анонсував, що на завтра скликано позачергову сесію міської ради, на якій буде прийматись рішення щодо направлення звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабміну та НКРЕКП з метою перегляду цін на житлово-комунальні послуги для населення.
У свою чергу, секретар міської ради Вікторія Косяк зосередила увагу присутніх на робочих питаннях діяльності квартальних комітетів, організації звітних зборів тощо.
Під час розгляду питань порядку денного начальник управління дозвільно-погоджувальних процедур Світлана Яременко детально розповіла про послугу внесення осіб в реєстр територіальної громади та ознайомила присутніх з іншими послугами, що надаються в Олександрійському ЦНАПі.
Голови квартальних комітетів заслухали інформацію начальника управління соцзахисту Олени Назаренко про зміни у законодавстві щодо порядку призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та оформлення довідок на тверде паливо.
Учасники зустрічі поспілкувалися з керівником муніципальної безпеки міської ради Володимиром Переверзєвим стосовно співпраці з інспекторами задля вирішення проблем стихійних сміттєзвалищ, спалювання листя у приватному секторі, дотримання правил благоустрою тощо.
Про хід підготовки до звітно-виборних зборів у квартальних комітетах доповіла начальник управління забезпечення діяльності Людмила Фуртак.
У ході діалогу голови квартальних комітетів мали можливість поставити запитання виступаючим та отримати на них вичерпні відповіді.