QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міжнародна організація ЮНІСЕФ обрала Олександрію для подальшої співпраці

5 січня міський голова Сергій Кузьменко та його заступниця Ірина Чемерис зустрілися з представниками міжнародної організації ЮНІСЕФ з міста Києва: Володимиром Строканом, Тетяною Федоренко та директоркою БФ «Безпечне майбутнє» – Іриною Саєнко.

На меті візиту було обговорення подальшої співпраці між ЮНІСЕФ та Олександрійською громадою. Вона увійшла до трійки громад Кіровоградської області, які за результатами дворічного співробітництва обрали для участі у великому проєкті Німецького уряду, який фінансується через Банк розвитку.

Це дасть можливість отримувати від міжнародних донорів фінансування на реалізацію стратегічно важливих проєктів для структурного відновлення, розвитку громади за допомогою зовнішніх партнерів.

– Дякуємо за підтримку, всебічну допомогу в умовах воєнного часу, що готові бути комунікаторами, які вирішують життєво важливі проблеми громад. За ці два роки наша співпраця з ЮНІСЕФ була плідною. Дякую за довіру та готовність продовжувати з нами роботу і допомагати робити наші міста європейськими, сучасними та комфортними для життя, – зазначив Сергій Кузьменко.

Присутні обговорили ідеї актуальних для Олександрії проєктів на найближчі роки. Серед основних: енергоефективність житлового фонду, хаби для психологічної реабілітації військових, відновлення якості освіти, розвиток галузей охорони здоров’я, спорту, молодіжної політики тощо.

У ході спілкування Сергій Кузьменко підтримав ініціативу ЮНІСЕФ щодо підписання меморандуму про подальшу співпрацю.