QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молодь ознайомили зі службами з протидії насильству

6 жовтня у молодіжному просторі «Другий поверх»  відбувся громадський діалог, присвячений протидії насильству на тему: «Безпечна громада: Роль поліції та місцевих жителів в запобіганні та протидії насильству».

Захід організувала ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» у рамках проєкту «Від травми до зцілення» із залученням поліції «Поліна», фахівців мобільної бригади, спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, служби у справах дітей.

Молодь ознайомили з напрямками роботи поліції «Поліна» та мобільної бригади,  превентивними заходами, які вживаються для запобігання насильству.

Мобільна бригада презентувала послуги, які надаються потерпілим від насильства, розповіла про співпрацю з поліцією та важливість психосоціальної підтримки.

Учасники заходу мали можливість переглянути ситуації на тему насильства, проаналізувати поведінку дійових осіб та вчилися знаходити шляхи вирішення ситуацій, пов’язаних із різними видами насильства.

Проєкт підготовлено в межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID.