QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молоді мами грали в настільні ігри

У бібліотеці для юнацтва продовжує діяти нова локація – «Простір настільних ігор». Днями її відвідали молоді матусі нашої громади. Їм було запропоновано зіграти в захопливу настільну карткову гру «Країна гідності».

У ролі членів парламенту вигаданої країни гравці добирали вагомі аргументи та приймали рішення про соціальну політику щодо прав у рамках плану розвитку на найближчі п’ять років.

У процесі гри учасники знайомилися із соціальними правами, приймали рішень та відповідальність за них, тренували роботу в команді. Саме ці права є необхідною умовою для повноцінної участі людини у житті суспільства, а навички їх реалізації та відстоювання – дуже важливі.

Бібліотекарі постійно надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час, поринувши у цікаві інтелектуальні та пізнавальні настільні ігри. Їх вибір чималий: «UNO», «Країна гідності», «Лото», «Гра в асоціації», «IQ-марафон», «Посіпаки, вперед!», «Мінна безпека», «Перегони», «Дженга», «Blitz Battle», «Фортуно», «Здорове харчування», «Провідник безпеки» та інші.

Доєднатися можуть всі охочі. Ігри проводяться безкоштовно.