QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молодіжний парламент завітав до міської ради

31 травня відбулася зустріч секретаря міської ради Вікторії Косяк з молодіжним парламентом.
У ході неформального спілкування Вікторія Косяк подякувала юним парламентарям за небайдужість, адже багато хто з них став волонтером і постійно допомагає громаді та країні в цілому. Навіть ті діти, які нині перебувають за кордоном, не втрачають зв’язків і продовжують працювати над проєктами свого парламенту.
«Ви – справжні молодці, постійно волонтерите та допомагаєте іншим. А ви, хлопці, – не просто діти, ви вже дієте як справжні чоловіки. Сьогодні стільки теплих слів лунає на вашу адресу. Ви стали опорою і підтримкою для міста» – сказала секретар міської ради.
Під час діалогу молоді люди розповіли як наразі функціонує сейф-рум (кімната психологічного розвантаження), яка створена за ініціативи та співпраці юних олександрійців з Львівським молодіжним парламентом. Для перейняття досвіду від своїх колег обговорили можливу поїздку до Львова у мирний час. Згадали і про проєкт «Олександрійський пряник», який хочуть поновити після війни.
На завершення зустрічі представники молодіжного парламенту подякували Вікторії Косяк за небайдужість та відчутну підтримку протягом цього надскладного для всіх періоду.