QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На базі ліцею № 17 відкрився клас безпеки

24 травня на базі ліцею № 17 відкрився клас безпеки – кімната інформаційно-просвітницького напрямку, де діти вивчатимуть правила безпечного життя.

Для його облаштування з міського бюджету було виділено 54 тис. грн.

Саме тут під час уроків з навчальних предметів «Основи здоров’я» та «Захист України» педагоги вчитимуть дітей виконувати чіткий алгоритм дій при різних надзвичайних ситуаціях, зберігати спокій під час небезпеки, шукати надійне місце в будинку, на вулиці, в місті або поза його межами, надавати допомогу постраждалим.

Уроки проходитимуть для всіх учнів, адже вказані шкільні предмети і теми є в навчальних програмах з 1 по 11 класи. Також проводити уроки зі «Захисту України» та «Основ здоров’я» зможуть й класи з інших шкіл, оскільки ліцей № 17 визначений опорним закладом нашої громади із безпеки життєдіяльності.

На сьогодні такі тематичні класи мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки підростаючого покоління – запорука успішного та надійного майбутнього країни. Наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як варто діяти в екстремальних умовах.