QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На каву з мером завітала молодь міста

12 серпня в рамках відзначення Дня молоді в Олександрії відбулася «Кава з мером». На зустріч із міським головою Сергієм Кузьменком та секретарем міської ради Вікторією Косяк завітала найбільш активна молодь, яка вже долучилася до формування молодіжної політики та реалізації різних ініціатив міста.

На початку подяками міського голови були нагороджені Валерія Повстяна, Олексій Чиж, Анна Орловська, Сергій Туркіневич, Віктор Іванченко, Тимофій Клаупік, Василь Возіян, Назар Гуленко, Богдан Машуровський та Марк Гулян.

Продовжуючи спілкування, Сергій Кузьменко сказав: «Україна сьогодні бореться за світле майбутнє, щоби люди були вільними, щоби молодь могла реалізувати свої амбіції, знання, плани, бажання у всіх сферах життя. Як міський голова, я готовий працювати над тим, аби в нашому місті було затишно і надалі прикладатиму максимум зусиль, аби молоді тут було комфортно. А сьогоднішня зустріч – це діалог, можливість вільно спілкуватися».

Тож молоді люди ставили питання міському голові та пропонували свої сміливі ідеї. Хлопців і дівчат турбували проблеми культури, спорту, навчання, бізнесу, вдосконалення зон відпочинку, створення рекреаційних майданчиків тощо.

На завершення напівофіційного заходу всі ділилися враженнями, обговорювали результати зустрічі і, звичайно, пили каву.