QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Натхненні новими ідеями: цікаве дозвілля від бібліотекарів

Перші січневі тижні нового року в бібліотеках централізованої бібліотечної системи були наповнені цікавими та яскравими заходами.
Зокрема, 11 січня, у Міжнародний день «дякую», бібліотекарі філії № 10 разом з учнями школи № 10, влаштували незвичний відеофлешмоб «Я ДЯКУЮ…». Ознайомитися з ним можна за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=K0_KVgedd-w.
Бібліотекарі філії № 5 теж подякували своїм користувачам за любов до бібліотеки та спільно з читачами долучилися до вдячної міні-естафети «День вдячності – свято єднання». Посилання для перегляду:
https://www.facebook.com/1591578897522225/videos/704477527210742.
Бібліотекарі філії № 3 провели гурман-шоу «Створені з любов’ю: різдвяні смаколики власноруч». Захід відбувся у форматі відомих українських кулінарних телевізійних шоу. Учасники готували різдвяні закуски та десерти, виборювали в різноманітних конкурсах та вікторинах інгредієнти, яких не вистачало, впізнавали на дотик продукти тощо.
Бібліотекарі центральної міської бібліотеки для дітей перевтілилися в казкових персонажів та вирушили до Ізмайлівки з новорічними розвагами. На дітей чекали тематичні ігри, веселі танці за цікавим сценарієм і з яскравими костюмами. Приємною частиною свята стало вручення подарунків від міського голови Сергія Кузьменка, на які діти дуже чекали.
13 грудня, у свято Маланки, працівники бібліотеки для юнацтва провели незабутній етнодвіж «Маланкові мандри». Бібліотекарі подарували учням спеціалізованої школи № 9 яскраве народознавче свято.
Також продовжується ведення рубрики #УКРай_чудова_рідна_мова (https://www.facebook.com/alexlibrary.CBS/videos/328678835780642) від працівників бібліотеки для юнацтва спільно з місцевим телевізійним каналом КТМ. Серія онлайн міні-занять, підготовлених та представлених бібліотекаркою Аліною Білоконенко, кандидатом філологічних наук, розрахована на всіх, хто бажає перевірити свій рівень знань української або ж покращити навички розмовної мови. Останній випуск присвячений правильному утворенню присвійних прикметників та корисним посилання для поціновувачів української мови.
Бібліотекарі філії № 10 започаткували нову віртуальну рубрику на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» – медіаплатформу «Великі українці» (https://www.facebook.com/slobodyanyklybov/videos/466490958418169). Її мета –познайомитися з діяльністю найвидатніших постатей минулого і сучасності, що своєю працею прославили українську землю. Перша особистість, про яку вирішили розповісти бібліотекарі, – Амосов Микола Михайлович – легендарний хірург-кардіолог.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.333605875300713/333605528634081