QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійцям презентували нові муніципальні автобуси

Жителям Олександрії презентували сучасні муніципальні автобуси комунального підприємства «Олександрійський транспорт».
Відповідне підприємство було створене у 2021 році з метою покращення якості пасажирських перевезень та збільшення пільгових рейсів на міських автобусних маршрутах.
Аби запустити в роботу комфортний комунальний транспорт, в кінці минулого року на умовах фінансового лізингу було придбано 5 автобусів турецького виробництва «Гулєруж».
Огляд нового транспорту відбувся на площі Соборній, де усі охочі мали можливість оцінити не лише його комфорт, а й зовнішній вигляд автобусів, забрендованих логотипами і символікою міста.
Нові автобуси оснащені не лише просторим салоном і зручними сидіннями, а й відкидними пандусами для заїзду колясок, відеонаглядом, звуковим сповіщенням та моніторами, де транслюватимуться соціальні ролики і назви зупинок.
На презентацію автобусів завітали міський голова Сергій Кузьменко, заступник міського голови Юрій Шклярук, директор КП «Олександрійський транспорт» Олександр Коновалов, колектив підприємства та жителі міста.
Сергій Кузьменко оглянув автобуси, поспілкувався з персоналом та журналістами.
«Одним із моїх задумів було створення комунального автотранспорту – сучасного, європейського і комфортабельного. Ми провели велику роботу, від ідеї ми пройшли весь шлях, реалізували проєкт і вже з початку цього року були готові випустити наші автобуси на лінію. Але війна вносить корективи. Проте, ми попрацювали з банком та змогли внести зміни в договір, який нам дозволяє тепер використовувати ці автобуси в Олександрії у воєнний час», – зазначив міський голова.
Тож уже сьогодні чотири автобуси виїхали на вулиці міста і курсуватимуть за маршрутами №№2/1, 5/1, 5/2 та 11.
Вартість проїзду – 12 гривень.
Керівництво підприємства «Олександрійський транспорт» звертається до пасажирів із проханням бережно користуватися салонами автобусів, не смітити та бажає комфортних і приємних поїздок.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.433837668610866/433836338610999/