QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійська молодь змагалася в «Іграх розуму – 2022»

У рамках відзначення Міжнародного дня молоді, 11 серпня на базі юнацької бібліотеки відбувся  інтелектуальний захід «Ігри розуму – 2022».

Організували гру Олександрійська міська централізована бібліотечна система разом з ПК «Світлопільський» за підтримки відділу молоді та спорту міської ради і ГО «Нова хвиля».

Учасників заходу привітала заступниця міського голови Ірина Чемерис, яка побажала молоді успіхів, наснаги та досягнення нових вершин у різних сферах життя.

В інтелектуальних змаганнях взяли участь 6 збірних команд, до яких увійшли члени молодіжної ради, відділу молоді та спорту, молодь із числа внутрішньо переміщених осіб, бібліотекарі, представники громадських організацій.

Команди інтелектуалів пройшли 6 раундів, які містили загальні питання, питання з історії, географії, спорту, традицій народів світу тощо. Дві найсильніші команди «Молодий народний рух» та «Незламні бібліотекарі» набрали по 18 балів та змагалися за перемогу в додатковому раунді.

Давши відповіді на три фінальних питання, кубок найрозумнішого виборола команда членів ГО «Молодий народний рух».

За участь в інтелектуальних іграх усі команди отримали дипломи та солодкі подарунки, а переможцям вручили Кубок  «Ігри розуму – 2022».

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.462601829067783/462601472401152/