QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійці вшанували воїнів-афганців

15 лютого в Олександрії з нагоди Дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан відбувся мітинг-реквієм «Вже скільки років проминуло, а біль у серці б’є і б’є…».
Віддати шану загиблим до меморіального комплексу воїнам-афганцям прийшли міський голова Сергій Кузьменко, його заступники, ветерани війни в Афганістані, представники міської ради, депутатського корпусу та громадських організацій.
Під час заходу ведуча згадала, події афганської війни, яка тривала 9 років, один місяць та 18 днів. З Олександрії до Афганістану було направлено 735 чоловік, 26 олександрійців та воїнів олександрійського гарнізону живими не повернулися до рідних домівок.
У наш час українські воїни-афганці не залишаються осторонь подій у нашій державі. Чимало з них сьогодні захищають рідну землю на східних кордонах України, а ті, хто не мають можливості брати участь у бойових діях, приєдналися до волонтерського руху і зараз продовжують залишатися надійними бойовими наставниками для молоді.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять наших земляків, які полягли на війні в Афганістані і поклали квіти до меморіального комплексу.

Більше фото на нашій сторінці за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.131377295523573/131376662190303/.