QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрія відкрита для інвесторів

Із метою залучення потенційних інвесторів міська рада проводить інформування підприємців щодо інвестиційно-експертного потенціалу Олександрійської територіальної громади, яка вважається аграрно-індустріальною та має вільні майданчики для інвестування.
Стратегічно вигідне географічне розташування на карті нашої держави та прозорість діяльності міської ради можуть сприяти зацікавленості в подальшій співпраці з нашою громадою. Серед комфортних умов ведення бізнесу – забезпеченість міста відеоспостереженням, наявність містобудівної документації, спрощена система надання дозвільної документації, кваліфікована робоча сила з можливістю навчання чи перекваліфікації в наявних закладах освіти.
Сьогодні на території міста є 11 вільних земельних ділянок та 7 виробничих приміщень, які пропонуються під створення бізнес-центрів, об’єктів торгівлі чи нових виробництв. Разом з тим, у квітні 2018 року зареєстровано індустріальний парк «Олександрія» як майданчик для інвестування та можливості реалізації ідей на взаємовигідних умовах. Під індустріальний парк виділена земельна ділянка загальною площею 24,5 га, що розташована поруч з міжнародною трасою Е 50, яка сполучає різні європейські країни і проходить через такі українські міста як Ужгород, Тернопіль, Вінниця, Кропивницький, Знам’янка, Дніпро, Донецьк.
Також Олександрія має досвід співпраці з міжнародними фінансовими організаціями та у реалізації проектів в рамках державно-приватного партнерства. У разі зацікавленості інвесторів органи місцевого самоврядування готові надати більш детальну інформацію по кожній пропозиції та обговорити можливі варіанти подальшої співпраці.
Олександрійська міська рада максимально сприятиме веденню бізнесу без корупційної складової, швидкому та прозорому отриманню всієї дозвільної документації для започаткування виробництва, наданню пільг на плату за користування земельними ділянками та виступатиме добросовісним партнером.