QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрія вибудовує логістичні зв’язки між волонтерами

22 березня відбулася закрита координаційна нарада з питань налагодження логістичних зв’язків між волонтерами, територіальною обороною та Збройними Силами України.
На початку зустрічі був присутній міський голова Сергій Кузьменко, який подякував олександрійцям за щоденну кропітку роботу, велику боротьбу і місяць випробувань, який вже витримано.
Очільник міста зазначив, що місто сьогодні працює в 4-х напрямках: забезпечення галузі охорони здоров’я надважливими ліками та медичними засобами, підтримка ЗСУ та тероборони, а також допомога переселенцям.
«Нам надходять гуманітарні вантажі. Вони організовані за різною логікою, але товари приходять і ми намагаємося віддати їх тому, кому потрібно. Однак настав час покласти це все на папір для того, щоб у нас був порядок» – сказав міський голова. Вдосконалення логістичних зв’язків за його словами дасть можливість побудувати ефективну роботу, яка не буде виснажувати наші ресурси.
Далі тривало обговорення оптимальних шляхів взаємодії, координація кроків і формування нагальних потреб між волонтерами, ЗСУ, територіальною обороною та тими людьми, хто допомагає переселенцям.