QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрія, як і область в цілому, лідер по кількості вакцинованого населення

12 серпня Олександрію відвідав заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Поліщук, який разом з начальником управління охорони здоров’я Тамарою Сакарою проінспектував міський центр масової вакцинації населення. Він перевірив організацію процесу імунізації, наявність усіх вакцин, створені умови для людей, які прийшли щепитися, та ін.
По завершенню візиту заступник голови Кіровоградської ОДА поспілкувався з пресою, де поділився своїми враженнями від побаченого. «Отримав приємне враження від візиту до Олександрії, все на гідному рівні і впевнений, що жителі міста із задоволенням ідуть вакцинуватися» – сказав Сергій Поліщук.
Також заступник розповів про загальний стан вакцинації населення по області. Він зауважив, що наразі в регіоні працює 21 пункт щеплення, мобільні бригади, центри вакцинації. Спільна робота дала результати: минулого тижня Кіровоградська область стала однією з лідерів і зайняла перше місце в Україні по кількості вакцинованого населення.
Тамара Сакара, у свою чергу, додала, що активність жителів нашої громади значно підвищилася. Якщо раніше центр вакцинації приймав 30-40 чоловік в день, то наразі ця цифра збільшилася до майже 400 громадян. У місті навіть є вже 2 випадки імунізації дітей, віком від 12 років.
Також вона зазначила, що олександрійські мобільні бригади обслуговують не тільки місто, сусідні населені пункти та громади новоутвореного району, а й за дорученням департаменту охорони здоров’я територію всієї області. І, не зважаючи на таке колосальне навантаження, олександрійські медики продовжують надавати якісні послуги з вакцинації.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.237961764865125/237961058198529/