QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Оперативна інформація щодо поширення COVID-19 в Олександрії

У п’ятницю, 26 лютого в місті було зроблено 12 ПЛР-тестів, виявлено 10 нових випадків зараження на COVID-19.
Таким чином, станом на 1 березня в закладах, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я Олександрійської міської ради, лікуються 76 хворих на коронавірус. 26 осіб перебуває в інфекційному відділенні центральної міської лікарні, одна людина – підключена до апаратів ШВЛ. 10 громадян, які проходять лікування в стаціонарі, – це жителі сусідніх районів, а саме: з Петрівської та Приютівської громад. На амбулаторному лікуванні в умовах самоізоляції знаходиться 50 олександрійців, серед них і троє дітей.
На пневмонію наразі в місті хворіє 214 чоловік. У стаціонарах міських лікарень перебуває 9 дітей та 34 дорослих. Штучної вентиляції легенів ніхто не потребує. Під наглядом спеціалістів курс лікування проходить 171 пацієнт, у тому числі й одна дитина.
Окрім того, за останню добу на Кіровоградщині захворіло троє мешканців області, одна людина померла. Йдеться про 82-річну жінку з Бобринецького району.
Загалом, в Україні було виявлено 4 285 нових випадків коронавірусної хвороби станом на 1 березня, із них – 68 летальні. За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Вінницькій (598), Івано-Франківській (526), Житомирській (466), Чернівецькій (335) та Львівській (315) областях.