QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Оперативна інформація щодо поширення COVID-19 в Олександрії

За останню добу по місту було зроблено 187 ПЛР-тестів, виявлено 38 хворих на COVID-19. Це один із найбільших показників кількості захворювань в Олександрії за весь час пандемії.
Таким чином, станом на 2 квітня в закладах, підпорядкованих управлінню охорони здоров’я Олександрійської міської ради, лікується 299 чоловік із офіційно підтвердженим діагнозом коронавірусу. Із них 53 пацієнти перебуває в інфекційному відділенні центральної міської лікарні, двоє осіб потребують штучної вентиляції легенів. На амбулаторному лікуванні з умовою дотримання самоізоляції знаходиться 246 громадян, серед яких і 5 дітей.
Кількість хворих на пневмонію також продовжує збільшуватися. На сьогодні в місті зафіксовано 538 випадків прояву пневмоній різних типів. У стаціонарах міських лікарень знаходиться 27 дітей і 129 дорослих, серед останніх четверо осіб перебувають на апаратах ШВЛ.
Дистанційно під наглядом спеціалістів лікується 382 олександрійця, в тому числі й 2 дітей.
На Кіровоградщині за останню добу захворіли 166 мешканців області, 7 померли та 64 одужали.
За даними Центру громадського здоров’я, станом на 2 квітня в Україні зафіксовано 19 893 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Це найбільша кількість людей, які захворіли протягом доби, за весь час пандемії на території країни.
Також варто зазначити, що від початку кампанії по імунізації населення щеплено 267 833 особи.