QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Освітян ознайомили із грантовим конкурсом для молоді «Мріємо та діємо»

Про переваги проєктів соціального підприємництва серед учнівської молоді поінформували директорів освітніх закладів на нараді, що відбулася 29 листопада.

Адже взявши участь у конкурсі «Сміливі ідеї» у рамках програми USAID «Мріємо та діємо», можна виграти грант від 25 до 80 тисяч доларів США.

Про це розповіла голова громадської організації «ЦГА «Перемога», що реалізує в місті проєкт «Школа соціального підприємництва в Олександрії», Валентина Чугуєвець.
– Ця тема сьогодні на часі. По всій країні розповсюджується ідея, щоб наші діти не лише навчалися теоретично, а й практично могли б застосовувати свої знання у житті. Це ідея розвитку соціального шкільного підприємництва, участь в якому дає можливість долучатися до потужних міжнародних проєктів, розробляти бізнес-плани та отримувати кошти на їх реалізацію, – зазначила Валентина Чугуєвець.

Отримати грант можуть благодійні організації та фонди, молодіжні громадські організації, громадські об’єднання та організації, які реалізують молодіжні ініціативи.

Детальніше про умови грантового конкурсу можна дізнатися за посиланням https://www.prostir.ua/?grants=hrantovyj-konkurs-smilyvi-ideji-otrymaj-do-80-000-dolariv-ssha-na-realizatsiyu-novatorskyh-idej