QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Палац урочистих подій запрошує на реєстрацію шлюбу та до святкової фотозони

Олександрійський Палац урочистих подій є місцем для відзначення важливих дат і подій, а також осередком культурного дозвілля жителів.
У закладі надаються послуги з проведення обрядів посвячення в родину (весілля), ім’янаречення дитини, річниць подружнього життя, професійних свят, урочистостей для ювілярів, випускників тощо. Тут є спеціальна зала для проведення засідань, конференцій, семінарів та інших заходів, а також оригінальні фотозони для подружніх пар та гостей.
Палац урочистих подій є організатором проведення державної реєстрації шлюбу. Парам, які бажають одружитися саме 14 лютого, треба звернутися до Палацу урочистих подій за адресою пр. Соборний,50 не пізніше 12 лютого та подати документи для реєстрації шлюбу.
Проект Мінюсту під назвою «Кохання поза часом», який передбачав прийом відповідних заяв та проведення державної реєстрації шлюбу 14 лютого до опівночі, цього року буде діяти лише в обласних відділах державної реєстрації актів цивільного стану управлінь юстиції.
До Дня закоханих у Палаці урочистих подій діє яскрава фотозона, де бажаючі зможуть зробити святкові знімки. Зокрема, 14 лютого з 10:00 до 13:30 години у закладі працюватиме професійний фотограф.

Більше фото на нашій сторінці у Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.128935432434426/128935199101116/.