QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Перший заступник міського голови Юрій Гугленко зустрівся з олександрійцями

29 вересня перший заступник міського голови Юрій Гугленко провів прийом громадян із особистих питань.

Звернення жителів стосувалися галузі житлово-комунального господарства і сфери земельних відносин та архітектурних питань.

Тож на прийом були запрошені начальник управління житлово-комунального господарства Михайло Сулятицький і начальник управління приватизації, оренди майна та землі Олег Репенько.

Зокрема, люди зверталися з питань проведення ремонту ліфта в багатоповерхівці по вул. Першотравневій №53, нарахування плати за тепло у під’їздах багатоквартирних будинків, облаштування вуличного освітлення на зупинках Байдаківського мікрорайону та спірного питання щодо правомірності встановлення паркану у дворі п’ятиповерхівки по вул. Марії Заньковецької №13А.

Під час прийому фахівці відповіли на запитання і дали роз’яснення громадянам щодо шляхів вирішення питань, у тому числі, залучення правоохоронних органів у врегулюванні останнього звернення.

Юрій Гугленко дав доручення відповідальним структурним підрозділам взяти на контроль виконання звернень та сприяти оперативному врегулюванню проблемних питань.