QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Підлітків навчали підприємництву і розвитку власних бізнес-ідей

На базі Цукрозаводського ліцею завершився дводенний Табір підприємництва, участь у якому взяли понад 100 учнів з Олександрійської та Приютівської громад.

Підлітків навчали підприємництву та пошуку власних бізнес-ідей. Впродовж двох днів команди аналізували різні проєкти, дізнавалися про приклади успішного підприємництва від запрошених спікерів та розробляли власні проєкти. Презентації команд оцінювало професійне журі, яке обрало три найцікавіші, інноваційні ідеї:

1 місце посіла команда Гуманітарного ліцею з проєктом приватного крематорію – Crematorium;

2 місце за командою Мультипрофільного ліцею з проєктом розвитку локального бізнесу, FLTG (From Local to Global);

3 місце у команди Олександрійського професійного аграрного ліцею з проєктом мобільних перукарень для найвіддаленіших куточків громад, Експрес-перукарня.

Усі учасники отримали сертифікати, а командам переможців також вручили подарункові картки по 800, 500 і 300 гривень кожному учаснику відповідно до зайнятого місця для реалізації своїх проєктів.

Організатором Табору виступила громадська організація «Junior Achievement Ukraine» м. Київ за підтримки ГО «Центр громадської активності «Перемога» м. Олександрія та Приютівської територіальної громади.

Співпраця з учасниками продовжуватиметься й надалі. Як обіцяють організатори, попереду ще багато цікавих проєктів.