QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Понад 42 тисячі послуг надав Олександрійський ЦНАП у 2023 році

Центр надання адміністративних послуг м.Олександрії протягом 2023 року надав громадянам 42 594 послуги. Про це повідомила керівниця ЦНАПу Світлана Яременко під час звіту про результати роботи за 2023 рік.

Найбільш затребуваними послугами залишилися реєстрація місця проживання, видача витягів про місце проживання та відомостей про склад осіб, оформлення паспортів, надання соціальних послуг (субсидії, допомоги, пільги), компенсації щодо безкоштовного розміщення ВПО, видача документів дозвільного характеру.

ЦНАП постійно працює над розширенням спектру послуг та поліпшенням якості обслуговування громадян.

Так, у 2023 році впровадили систему попереднього запису через портал Дія, ввели нові послуги з реєстрації транспортних засобів і видачі посвідчення водія, запровадили послуги з реєстрації актів цивільного стану, почали приймати заяви на реєстрацію повідомлень щодо пошкодженого майна у рамках державної програми єВідновлення.

Олександрійський ЦНАП відібрали для участі в проєкті USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», що дасть можливість покращити матеріальне оснащення та провести навчання працівників.

За результатами роботи ЦНАПу в минулому році до міського бюджету надійшло 5,2 млн грн адміністративного збору.

На сьогодні у Центрі адмінпослуг працює 20 адміністраторів і 3 державних реєстратори. Жителі громади можуть отримати 474 адміністративних послуги.

У новому році через взаємодію із Міністерством у справах ветеранів України у ЦНАПі планується запровадити послуги для учасників бойових дій і ветеранів (оформлення посвідчень УБД, виплат, втрачених документів). Також планується ввести послугу з видачі довідок громадянам про несудимість.