QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Поточні рішення виконавчого комітету

7 липня відбулося засідання виконавчого комітету. Присутні розглянули низку питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.
На початку увагу приділили рішенням щодо захисту прав та інтересів дітей: надання статусу сироти та статусу дитини, позбавленої батьківської опіки/піклування, переведення до Благодійного фонду «Джерело життя», дарування квартир без порушення прав неповнолітніх тощо.
Далі присутні ухвалили питання зі сфери економіки. Зокрема, дозволили олександрійському підприємцю розмістити пересувні торгові точки для продажу гарячих чаю та кави, безалкогольних напоїв, морозива, кондитерських виробів та цигарок. При цьому додатково буде створено 4 робочих місця.
Торгівля проходитиме на двох локаціях: біля павільйону «Карамелька», що по вулиці Першотравневій, та павільйону «Соколівські ковбаси» по вулиці 6-го Грудня. Наразі дозвіл дійсний до 1 січня 2023 року. Далі підприємець має його поновлювати.
Також міській раді запропоновано передати багатоквартирні будинки по вулицях Василя Сухомлинського та Діброви в управління новостворених ОСББ «Автомобіліст-2022» та «Успіх-56» відповідно.
Наостанок були ухвалені рішення з ряду земельних відносин та приватизації майна.