QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Поточні рішення виконавчого комітету, які вплинуть на життєдіяльність громади

26 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Спочатку традиційно присутні розглянули низку питань щодо захисту прав та інтересів дітей.

Далі члени виконкому затвердили статут комунального підприємства «Олександрійський транспорт» та нові розрахунки вартості експлуатаційних послуг оптової бази.

Також було ухвалено рішення про передачу гуманітарної допомоги від міжнародних благодійних організацій на баланси закладів, які постійно приймають вимушених переселенців на поселення, та благодійні центри, діяльність яких пов’язана з підтримкою ВПО.

Із метою стабільного проходження опалювального сезону на баланс КП «Теплокомуненерго» передано частину блочно-модульних котелень, які знаходять на території загальноосвітніх навчальних закладів. Таким чином, у разі необхідності підприємство зможе використовувати їх як додаткове джерело постачання тепла до приміщень шкіл.

Наостанок присутні затвердили низку земельних та майнових питань, що знаходиться в компетенціях Олександрійської міської ради.