QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Позитивний досвід Олександрійської громади у роботі з вимушеними переселенцями став одним із прикладів для інших громад Кіровоградщини

2  березня під час чергового обласного засідання Координаційної ради з питань соціального та правового захисту внутрішньо переміщених осіб заступниця міського голови Ірина Чемерис розповіла про співпрацю з благодійними організаціями та, зокрема, надання послуг для жінок ВПО в відкритих просторах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» (простори «Важлива» та «Вільна», які нещодавно відкрилися в нашому місті).

Серед громад, які мають вдалі напрацювання, прозорий розподіл гуманітарної допомоги і схвальні відгуки від моніторингових місій, Олександрія займає високі позиції. Також чимало ефективних механізмів налагодила Знам’янська, Гайворонська та Петрівська громади, які теж ділилися власним досвідом.

Тож у ході засідання, яке в онлайн-форматі об’єднало всі громади області, присутні переймали здобутки успішних громад та отримували рекомендації щодо ефективної роботи з міжнародними донорами та вітчизняними благодійними організаціями.