QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Працівників сфери торгівлі привітали з професійним святом

Традиційно, в останню неділю липня, відзначається День працівників торгівлі.

Напередодні, 28 липня, у малій залі міської ради заступник міського голови Юрій Шклярук привітав представників цієї сфери з професійним святом – вручив подяки міського голови.

Останній рік в умовах воєнного стану був дуже важким для галузі торгівлі. Незважаючи на труднощі, ви робите нелегку справу, вкладаєте свої сили і душу в поліпшення якості надання послуг у своїх закладах харчування і торгівлі. Ви робите вагомий внесок в життєдіяльність територіальної громади у вигляді податків, а ми як менеджери взяли на себе відповідальність ефективно цим ресурсом управляти. Це і підтримка сил оборони, і утримання наших комунальних підприємств, які задіяні в забезпеченні життєдіяльності нашої громади. Дякую кожному за сумлінну працю, активну життєву позицію, за те, що надаєте якісні послуги для олександрійців та сприяєте розвитку економіки громади, – зазначив Юрій Шклярук.

На сьогодні торговельна мережа Олександрійської громади нараховує близько 1000 закладів. Це об’єкти оптової торгівлі, супермаркети, магазини продовольчих і непродовольчих товарів, ринки, об’єкти ресторанного господарства, аптечні заклади, автозаправні станції та заклади із надання різних послуг.

Сьогодні в цій галузі працює 2400 підприємців, які створили як мінімум 2300 робочих місць.

За минулий рік підприємці Олександрійської громади сплатили 64,9 млн грн єдиного податку та 13,5 млн грн акцизного податку.

За високий професіоналізм, самовідданість у справі торговельного обслуговування населення, активну громадянську позицію, благодійництво і меценатство кращим представникам сфери торгівлі вручили подяки міського голови.