QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Приймаються заявки на участь у конкурсі «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Триває інформаційна кампанія «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці», що реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень і Центром демократії та верховенства права.
У рамках кампанії відбудеться конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», покликаний популяризувати успішні приклади між зазначеними секторами. Подати заявку на участь у конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, представники бізнесу. З умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням: https://mkip.gov.ua/news/7360.html.
Якщо ви маєте власні історії успіху щодо співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнесом у рамках спільних проєктів, пропонується взяти участь у конкурсі до 31 липня 2022 року включно, заповнивши форму за посиланням: https://cutt.ly/KLNdR9Y.
У разі виникнення додаткових запитань, можна звернутися до менеджерки проєктів Центру демократії та верховенства права Юлії Дядюк за електронною адресою: [email protected].