QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Прийнято рішення, які вплинуть на життя громади

2 квітня пройшла сьома чергова сесія Олександрійської міської ради, у ході якої було розглянуто й ухвалено близько 35 питань, що стосувалися життєдіяльності міста. На початку міський голова Сергій Кузьменко вручив депутату Віталію Заріцькому Грамоту обласної ради і привітав його з відзнакою, після чого відбулося оголошення депутатських звернень та пропозицій.
У зв’язку зі змінами у депутатському корпусі присутні затвердили новий склад двох комісій, які працюватимуть із матеріалами про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Олександрії» та для нагородження відзнакою «За заслуги перед містом Олександрією».
Депутати затвердили Положення про старосту Олександрійської міської ради та уповноважили своїм рішенням трьох старост Олександрійської міської ради – Тетяну Кузьменко, Тетяну Бандурко та Миколу Сироватку вчиняти на ввірених їм територіях нотаріальні дії, передбачені законодавчою базою України.
Під час сесії депутатський корпус затвердив нове Положення про щорічний міський конкурс «Олександрієць року», його оновлені склад ради та організаційного комітету.
Із метою забезпечення реалізації права співвласників багатоквартирних будинків здійснювати управління будинком власними силами присутні дали дозвіл на передачу з управління КП «Житлогосп» в управління ОСББ «Феміда 3А» багатоквартирного житлового будинку по вул. Василя Сухомлинського, 3А.
Наступним рішенням депутати внесли зміни та затвердили Положення про управління охорони здоров’я Олександрійської міської ради, що пов’язано з метою приведення у відповідність до змін у законодавчих актах нормативних документів управління.
У ході сесії присутні затвердили звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Олександрії за 2020 рік та дали дозвіл на створення комунального підприємства «Олександрійський транспорт». За рахунок коштів бюджету Олександрійської міської територіальної громади встановлено його статутний капітал в розмірі 10 тис грн.
Також депутати затвердили Програму розвитку муніципального автомобільного пасажирського транспорту Олександрійської територіальної громади на 2021-2026 роки і включили його до Переліку міських цільових програм на 2021 рік. Поряд з цим вони внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Олександрійської територіальної громади на поточний рік.
Серед усього іншого було ухвалено рішення прийняти нерухоме, рухоме майно Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Олександрійського району до комунальної власності Олександрійської територіальної громади.
Окрім того, під час пленарного засідання було ухвалено ряд питань, що стосувалися земельних відносин, зокрема, оренди, викупу, припинення постійного користування або відведення в тимчасове користування земельних ділянок тощо.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.158993529428616/158993186095317/