QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Питання, що розглядалися на сесії міської ради

5 жовтня відбулася чергова 12-та сесія Олександрійської міської ради VIII скликання.
На початку депутати оголосили свої запити та звернення, після чого перейшли до розгляду питань порядку денного.
З метою посилення фінансової самостійності відділу молоді та спорту Олександрійської міської ради, присутні затвердили в новій редакції Положення про відповідний відділ, його структуру та надали статус головного розпорядника бюджетних коштів.
Депутатами ухвалено рішення про перейменування двох топонімів Олександрійської громади: провулку Маршала Ворошилова на провулок Покровський та вулиці Корнійчука на вулицю Ставкову.
Враховуючи надання додаткових повноважень та розширення спектру послуг для громадян у Центрі надання адміністративних послуг м. Олександрії, збільшено загальну чисельність апарату міської ради та її виконавчих органів на три штатні одиниці.
Рішенням сесії передано 4 багатоповерхівки з управління КП «Житлогосп» в управління об’єднань співвласників багатоквартирних будинків: гуртожитку по пр. Соборному №136 в ОСББ «Соборний 136; будинку по пр. Соборному №113 в ОСББ «Соборний-113»; будинку по вул. Григорія Сокальського №35 в ОСББ «Успіх-35» та багатоповерхівки по вул. 6-го Грудня в ОСББ «Затишна оселя 137».
З метою забезпечення сталого розвитку Олександрійської громади, визначення планувальних рішень щодо перспективного використання всієї території територіальної громади ухвалено рішення розробити протягом 2022-2023 років комплексний план просторового розвитку території Олександрійської територіальної громади.
Також на пленарному засіданні було розглянуто блок земельних питань щодо відведення ділянок громадянам у межах норм безоплатної приватизації, оренди земель, інвентаризації земель, проведення земельних торгів тощо.