QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Рішення виконавчого комітету, які регулюють життєдіяльність міста

21 липня відбулося засідання виконавчого комітету. Традиційно на початку присутні розглянули питання щодо захисту прав та інтересів дітей.
У рамках шкільної реформи проходить зміна типів та найменувань загальноосвітніх закладів. З огляду на це члени виконкому затвердили в новій редакції статути окремих закладів освіти: гімназії імені Чижевського (колишній ЗНЗ № 2 імені Горького), гімназії № 6 (ЗНЗ № 6) та гімназії № 8 (ЗНЗ № 8), а також ліцею інформаційних технологій та ліцею № 10 (ЗНЗ № 10).
Далі присутні розглянули й ухвалили блок питань соціальної сфери. Зокрема, прийняли положення та склад комісії, яка буде займатися питаннями звільнення окремих громадян від плати з надання соціальних послуг в територіальному центрі. Також затвердили результати обстеження маршрутів №№ 2/1, 5/1, 5/2, 11 і перераховано кількість пільговиків, які ними користуються. У подальшому перевізнику буде передбачена компенсація на основі отриманих даних.
Також затверджено склад комісії з обстеження та визначення стану зелених насаджень, що належать до комунальної власності нашої громади.
Наприкінці члени виконавчого комітету ухвалили низку рішень щодо приватизації, оренди майна та землі міської ради.