QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Робота комунальних служб продовжується

Незабаром прийде потепління і настане справжня весна, а тому комунальні підприємства Олександрії планово проводять заходи з благоустрою міста, ремонту його житлового фонду та обслуговування дорожньо-транспортної мережі.
Працівники комунального підприємства «Зеленгосп» здійснюють щоденний догляд за рослинами, які планується висаджувати на квітниках у різних частинах міста. Роботи продовжуються і в Байдаківському мікрорайоні, де проходить вирубування парості дерево-чагарникових порід.
На кладовищах міста КП «Ритуал» проводить прибирання територій, вирубування аварійних дерев і ліквідацію сміття.
Комунальним підприємством «СвітлоЦентр» виконано ремонт та ревізію дев’яти ТП, встановлено знаки дорожнього руху в Перемозькому мікрорайоні, перевірено всі світлофорні об’єкти та відремонтовано блоки світлофорів на трьох перехрестях вулиць Братської, Григорія Усика, 6-го Грудня, Героїв Сталінграду, Шевченка і Першотравневої, виконано перетяжку проводів по вулицях Григорія Сокальського, Студентській та Захисників України. Також проведені роботи за заявками містян з відновлення зовнішнього освітлення на 18 вулицях в різних районах міста.
Станом на сьогодні працівники КП «Житлогосп» замінили дверну коробку та полотно машинного відділення ліфту в під’їзді № 5 по просп. Соборному, 101, завершили ремонти під’їздів №№ 2 по вул. Трудових резервів, 7 і 9, а також під’їзду № 1 по вул. Шевченка, 142, провели заміну пошкодженого шиферного покриття у будинку по вул. Перспективній, 50. Також підприємством були проведені й інші ремонтні та відновлювальні роботи.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.141086441219325/141086137886022/