QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко поінформував про релокацію підприємств до Олександрії

У рамках загальнодержавної програми з релокації до Олександрії свої потужності переносять підприємства, які евакуювалися із зони бойових дій або населених пунктів, де є загроза.

Олександрійська міська рада надає всебічну підтримку та консультації керівництву підприємств, допомагає з пошуком майданчиків і приміщень для розміщення виробництва.

Під час сесії міської ради, яка відбулася 12 серпня, міський голова Сергій Кузьменко поінформував присутніх про проведену роботу у цьому напрямку.

«На сьогодні 10 підприємств виявили бажання працювати в нашому місті. Управління економіки тісно співпрацює з ними, ці підприємці отримують всебічний супровід. Тож ми очікуємо створення близько 250 робочих місць. Також наразі ми ведемо перемовини із 6 компаніями із тих регіонів, які постраждали від війни. Ми будемо і надалі сприяти тому, щоб підприємці з України мали можливість розгорнути своє виробництво, а Олександрія отримала нові робочі місця та надходження до бюджету. Для нас це пріоритетний напрямок роботи», – підкреслив міський голова.