QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко про збільшені рахунки від водоканалу для мешканців квартир в Олександрії

13 лютого у ході сесії Олександрійської міської ради очільник громади Сергій Кузьменко розповів, що офіційно звернувся до керівництва обласного водоканалу і обласної ради з метою врегулювання питання збільшених нарахувань за послугу централізованого холодного водопостачання для мешканців багатоповерхівок в Олександрії.

Поштовхом стали численні звернення олександрійців, яким нараховується висока вартість цих комунальних послуг. У результаті містянам доводиться сплачувати подекуди більше 30-50 тисяч гривень боргу, який вони ні за яких обставин не могли створити протягом короткотривалого часу, мешкаючи в квартирі.

«Причиною того – ухвалений Закон «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання». Однак, будь-який закон приймається в першу чергу для того, щоби зробити краще людям і бути справедливим. Якщо в результаті такого закону люди повинні платити ні за що – 30 або 50 тисяч гривень тільки тому, що не розібралися зі своєчасним оформленням документів чи не мають лічильника – то це несправедливе застосування закону і це треба виправити», – сказав він.